DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Türkiye’ de e-kitap alanında yeni eserlerin girişi devam ediyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Türkiye’ de e-kitap alanında yeni eserlerin girişi devam ediyor

Türkiye’ de e-kitap alanında yeni eserlerin girişi devam ediyor.

E-Kitap, (Elektronik kitap) bilgisayarların veya diğer elektronik cihazların düz panel ekranında okunabilen metin, görüntü veya her ikisinden oluşan dijital biçimde sunulan yayının adı. Elektronik kitap veya e-kitap her türlü bilgisayar çeşidinde okunabilmesi için özel olarak tasarlanmış bir bilgisayar dosya formatı; Kitabı basılı kağıttan değil, ekrandan okuyorsunuz.  Aynı zamanda E-kitap, basılı benzerinin bütün özelliklerini (kâğıt hariç) kapsamakla birlikte ek olarak ses, görüntü (video) ve etkileşimli bağlantıları da içeriyor.

E-Kitap okuma oranı henüz emekleme aşamasında olsa da dünyada ve Türkiye’ de bu yayın türüne ilgi artarak devam ediyor..

Osman Özbaş da bu yayın formatında eserlerini yayınlayan bir yazar.

Özellikle korona günlerinde evde geçirilen zaman ve alışveriş imkanları nedeniyle internet ulaşımındaki avantajın e kitaba ilgiyi arttırdığını söyleyen Özbaş,kendi çalışmalarının e-book’larda yer almasındaki tercihi vurguladı.

‘’E-Kitabın çok kolay güncellenmesi,ses, video ve etkileşim olanaklarının bulunması gibi olanaklar e-booklara yönelmemi teşvik etti.’’ dedi.

Osman Özbaş’ın e-book kitapları bulabileceğiniz adres:

https://play.google.com/store/search?q=osman%20%C3%B6zba%C5%9F&c=books

Kitaplar:

Son Harabati
Sur

YORUM YAP