DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

“Türkiye kendi kalkınma gündeminden taviz vermeden yolunda ilerliyor”

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
“Türkiye kendi kalkınma gündeminden taviz vermeden yolunda ilerliyor”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır-Ergani-Elazığ Yolu Devegeçidi Köprüsü ve bağlantı yolları açılış töreninde yaptığı konuşmada,Vahdettin Köşkü’nden canlı yayınla bağlanarak katılımcılara hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye’nin kalkınma altyapısını sürekli geliştiriyor, ülkemizi hedeflerine ulaştıracak zemini inşa ediyoruz. Dünyanın koronavirüs salgınından, siyasi ve sosyal kaoslara kadar pek çok sorunla boğuştuğu bir dönemde, hamdolsun Türkiye kendi kalkınma gündeminden taviz vermeden yolunda ilerliyor” dedi.

“TÜRKİYE’NİN KALKINMA ALTYAPISINI SÜREKLİ GELİŞTİRİYORUZ”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, son haftalarda pek çok önemli ulaşım yatırımını da hizmete açtıklarını anımsatarak, uzaya fırlatılan uydudan millî helikopter motoruna kadar pek çok kritik projeyi hayata geçirdiklerini ifade etti. “Bu projelerle, Türkiye’nin kalkınma altyapısını sürekli geliştiriyor, ülkemizi hedeflerine ulaştıracak zemini inşa ediyoruz. Salgınla mücadele derseniz, sağlık hizmetlerinden destek programlarına kadar her konuda, herkesin örnek aldığı çalışmalar yürütüyoruz” ifadesini kullandı.

YORUM YAP