DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘TÜRKİYE’NİN DEVA’SI 1 YAŞINDA’

Yayınlanma Tarihi : Google News
‘TÜRKİYE’NİN DEVA’SI 1 YAŞINDA’

9 Mart 2020 tarihinde Türk siyasi tarihine adımını atan DEVA Partisi, kuruluş yıldönümünü çeşitli etkinlikle kutladı.

Haber: Nezih VAROL

9 Mart 2020 tarihinde Türk siyasi tarihine adımını atan DEVA Partisi, ülke genelinde olduğu gibi Manisa’da da 1’inci kuruluş yıldönümünü kutladı. İl Başkanlığı binasında partililer ve basın mensuplarıyla bir araya gelen İl Başkanı Süreyya Sakınç, Genel Başkan Ali Babacan’ın sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamaları canlı yayında takip etti.

Ali Babacan, DEVA Partisi’nin siyasete yeni bir dil ve üslup getirdiğini hatırlatarak başladığı konuşmasında, kuruluşunu ve ardından teşkilatlanmalarını 1 yıl dolmadan rekor bir hızla gerçekleştiren partilerinin yaptığı çalışmalarla iktidara güçlü bir aday olduğunu ispat ettiğini vurguladı. Partinin açıklamalarının iktidar kanadınca titizlikle izlendiğinin ve buna göre yeni politikalar geliştirildiğinin bilindiğini belirten Ali Babacan; halkın sıkıntı çeken tüm kesimlerinin yanında olduğuna vurgu yaptığı konuşmasında bundan sonra da ülkenin her türlü sorununu tespit edip çözüm önerilerini kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceklerinin altını çizdi.

DEVA Partisi İl Başkanı Süreyya Sakınç da günün anlam ve önemine ilişkin yaptığı açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Vatandaşların yoğun ilgi ve sevgisiyle karşılaştıklarını ifade eden Sakınç, “Kendine özgü siyaset tarzı, dili, programı ve insan kaynağıyla kısa sürede Türk siyasetinde adeta bir paradigma değişimine yol açan partimizin birinci kuruluş yıldönümünün tüm partililerimiz ve vatandaşlarımız için hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.

Başkan Sakınç ve ekibi daha sonra hep birlikte 1’nci yıl pastasını kesti.

YORUM YAP