DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Tüyleri ürperten iddia; “Antalya’nın b.k. Manisa’ya mı dökülüyor?

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Tüyleri ürperten iddia; “Antalya’nın b.k. Manisa’ya mı dökülüyor?

Antalya’dan her gün tırlar dolu dışkının Manisa Uzunburun’da bulunan katı atık bertaraf ve depolama tesisine döküldüğüyle ilgili iddialar gündeme bomba gibi düştü. enpolitik.com ‘da yer alan haberde Antalya’nın bertaraf tesisi yok mu ve neden Manisa’ya dökülüyor? sorularını da beraberinde getiren haber aynı zamanda çevre ve insan sağlığını doğrudan ilgilendiriyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi denetiminde olmasına rağmen işletmeciliğini 2017 yılından bu yana özel bir firmanın yaptığı katı atık bertaraf ve depolama tesisine Antalya’dan getirildiği iddia edilen atıklarda insan dışkısının da yer aldığı belirtiliyor.

İDDİALAR YETKİLİ MAKAMLARDAN CEVAP BEKLİYOR

Antalya’dan Manisa’ya 550 kilometre mesafeden nasıl getirildiği ise merak konusu oluştururken başta Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı başta olmak üzere Manisa ve Antalya Büyükşehir Belediyelerinin bu yaşanan olumsuz durum karşısında açıklama yapması bekleniyor.

KOKUDAN VATANDAŞLAR DA RAHATSIZ

Son dönemde lağımı andıran kokuların iyice arttığını kaydeden Uzunburun Mahallesinde oturan vatandaşlar bu durumun son bulmasını beklerken, özellikle yaz döneminde Muradiye mahallesi halkının da şikayetçi olduğu buna benzer kokunun Antalya’dan Manisa’ya getirilen atıklardan mı kaynaklandığı şüphesini akıllara getirdi.

Konuyla ilgili iddialar hakkında konunun muhataplarından cevap bekleniyor.

YORUM YAP