DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Üniversiteden 51 Yaşında Dereceyle Mezun Oldu

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Üniversiteden 51 Yaşında Dereceyle Mezun Oldu

Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programını 2 yılda birincilikle bitirip 51 yaşında mezun olan 2 çocuk annesi Meltem Güngör, gençlik hayalini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Geleneksel el sanatlarından hat, minyatür ve kalem işi sanatçısı olan Meltem Güngör çocuklarını üniversiteden mezun ettikten sonra kendisi de 49 yaşında Celal Bayar Üniversitesi Turgutlu Meslek Yüksekokulu Geleneksel El Sanatları Programını kazanmış. Öğrenim süresince örnek bir öğrenci olan Meltem Güngör okulda göstermiş olduğu başarıdan dolayı okul birincisi olmuş. Okul birinciliğinin yanında Yüksek Onur belgesinin de sahibi olmuş.

Geleneksel el sanatlarından hat, minyatür ve kalemişi sanatlarıyla ilgilenen sanatçı Meltem Güngör, okuldan mezun olduktan sonra Manisa’da bulunan Kurşunlu Han’da geleneksel el sanatları üzerine ders vermeye başladı.

Geleneksel el sanatları sanatçısı ve eğitmeni Meltem Güngör, geleneksel el sanatlarına ilgi duyan bu alanda kendini geliştirmek isteyenlere Kurşunlu Han’da açtığı kursta yardımcı olabileceğini belirtti.

YORUM YAP