DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Üniversiteler açılıyor ancak 2021 KYK başvurulara kapalı!..

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Üniversiteler açılıyor ancak 2021 KYK başvurulara kapalı!..

Üniversiteler açılıyor ancak KYK yurt başvuru ekranı henüz açılmadı. Öğrenciler ev kiralarının yüksekliği nedeniyle önceliği KYK yurtlarına verdi. Yüzbinlerce genç nerede kalacaklarını düşünürken KYK kontenjanlarının planlamasının sonucunu bekliyor!..

Özellikle İstanbul, Ankara ve İzmir’ de  başvuruların son günlere bırakılması ve ev kiralarının yüksekliği nedeniyle üniversitele öğrencilerinin mağduriyeti gündemde…

E devlet üzerinden Gençlik ve Spor Bakanlığı KYK yurt başvurusu işlemini gerçekleştirmek isteyen öğrenciler “2021 – 2022 yurt başvuruları başlamamıştır” iletisi ile karşı karşıya kalıyorlar.

Yurt kayıt işlemleri için Gençlik ve Spor Bakanlığı Yurt Başvurusu sayfası üzerinde bulunan ekran an itibari ile halen kapalı bulunurken başvuruların açılması ile beraber formda yer alan bilgilerin eksiksiz olarak doldurulması yeterli olacak. Bakanlık başvuruları kabul ettikten sonra yurt başvuru sonuçları ilan edilecek ve KYK yurduna yerleştirilen öğrenciler için belirlenen listeler yayımlanacak.

YORUM YAP