DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Vali Karadeniz: ‘Pandemiye karşı basın mensuplarına önemli sorumluluklar düşüyor’

Yayınlanma Tarihi : Google News
Vali Karadeniz: ‘Pandemiye karşı basın mensuplarına önemli sorumluluklar düşüyor’

Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği (DGYD) Başkanı ve KGK Manisa İl Temsilcisi Hakan Özen, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle yeni görevine başlayan Vali Yaşar Karadeniz’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette DGYD ve KGK Yöneticisi Gazetecilerin ve Vali Karadeniz’in fotoğraf çekilirken maskeli olması ortak mesaj olarak algılanırken, Vali Yaşar Karadeniz tüm Dünya’yı tehdit eden Pandemiye karşı basın mensuplarına ve kendilerine çok önemli sorumluluklar düştüğünü kaydetti.

Başkan Özen gerçekleşen ziyaret hakkında şu bilgileri verdi:

“Demokrat Gazeteciler ve Yazarlar Derneği Yönetim Kurulu ve Küresel Gazeteciler Konseyi (KGK) Manisa İl Temsilciliği olarak Valiler Kararnamesiyle Manisa’ya atanan İl Valimiz Sayın Yaşar Karadeniz’e nezaket ziyaretinde bulunarak hayırlı olsun dileklerimizi sunduk. Ziyarette KGK’nin Türkçe-İngilizce yayınlanan yayın organı Küresel Medya Dergisi’ni sayın Valimize takdim ettik. Ayrıca Yönetim Kurulu Üyemiz Osman Özbaş arkadaşımız Manisa Şehir Yazıları kitabını hediye etti. Konukseverliği nedeniyle Sayın Valimize ve ziyaret esnasında şahsıma eşlik eden Derneğimizin Denetim Kurulu Başkanı Ali Bankoğlu ‘na, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Osman Özbaş ‘a, Nezih Varol ‘a, Fatih Akova ‘ya ve Dernek Üyemiz İsa Adnan Göbeklioğlu ‘na teşekkür ediyorum”

Haber: Nezih Varol

YORUM YAP