DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

VARLA YOKU BULUŞTURUYOR

Yayınlanma Tarihi : Google News
VARLA YOKU BULUŞTURUYOR

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak varla yoku buluşturarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürüyor.

Haber: Nezih VAROL

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Ramazan ayının ruhuna uygun olarak destek çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının en yoğun yaşandığı aylardan biri olan Ramazan’da varla yoku buluşturarak ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdüklerini söyleyen Başkan Yasemin Yıldız, Manisalı işinsanı Reşit Üroer’e de teşekkür etti. Yıldız, şu açıklamada bulundu;

“Manisalı işinsanı abimiz örnek bir davranış davranış ortaya koydu, yoksul ve öksüzlerimizi giydirdi, Allah yer gök ondan razı olsun. Ürperler Gıda’nın sahibi Reşit Ürper abimize içten ve güzel desteklerinden dolayı teşekkür ederiz, size minnettarız, iyi ki varsınız, Allah hayırlarınızı kabul etsin 32 kişilik ihtiyaç sahibi çocuğumuzu A’dan Z’ye giydirdi mutlu etti, evlerine büyük boy erzak kolisini Ürperler Gıda araçları ile gönderdi, bizim aracılığınızla teslim edildi, Allah sağlıkla, huzurla daha çok versin. Bu vesile ile Şehzadeler Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik beyin engelilere tahsis ettiği araç ve görevlendirdiği değerli şöförümüz için de teşekkür ve şükranlarımızı sunarız. Her ile örnek kıymetli başkanımız ve ekibi ile engelsiz aracımızla varla yoku buluşturuyoruz, çare oluyoruz.”

YORUM YAP