DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yasar Artar, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığına Getirildi

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yasar Artar, Gelecek Partisi Manisa İl Başkanlığına Getirildi

Gelecek Partisi kurucularından Akhisar ilçe başkanı Yaşar Artar, Gelecek Partisi Manisa il Başkanlığına getirildi.

Uzun yıllar Öğretmen, halk eğitim müdürü, Shcek Hatay il Müdürü, Kamu Hastanelerinde Devlet Hastanesi müdürü olarak görev yapan Yaşar Artar Akhisar Gelecek Partisinde kurucu ilçe başkanlığı yanında Manisa il Başkanlı görevini de üstlendi.

Kamudaki yolsuzlukları ifşa ederek ülke gündemine mal olan “Ali Dibo skandallarını” ortaya çıkaran yasar Artar, Hatay’da ortaya çıkarttığı yolsuzlukların üzerine gidilmesini sağlayıp sorumluların adli makamlara teslim edilmesiyle kamuoyunda tanınmış, görevi sırasında mali disipline sahip çıkmasıyla kamuyu zararlardan kurtarmıştı.

Aslen Hatay Antakyalı olan Yaşar Artar Akhisar’ın eniştesi olarak tanınıyor.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından Manisa İl Başkanlığı’na getirilen Yaşar Artar evli ve iki çocuk sahibidir.

Manisa il başkanlığı’ na getirilmesi sonrası açıklamalarda bulunan Yaşar Artar, Akp ve Mhp’nin başını çektiği Cumhur ittifakının yerel seçimlerde hezimete uğrayacağını ve özellikle Manisa Büyükşehir Belediyesinde değişim arzusunun toplumun kahir ekseriyetinde kendini gösterdiğini dile getirdi.

Artar şunları söyledi:

‘Partimizin Muğla milletvekili ve Manisa’nın sembol ismi Selçuk Özdağ’ın büyükşehir belediye başkanlığına adaylığını konuşuyoruz artık. Değişimin ve metal yorgunluğunun kendini iyiden iyiye hissettirdiği Manisamızda Selçuk Özdağ vekilimizi Başkan yapacağız. Ayrıştırmalarla toplumu kategorize edip aradan sıyrılan zihniyetin final zamanı gelmiştir. Bundan sonra Milli ve manevi değerleri istismar edenler değil, özde yaşayanlar göreve gelecektir. Bu yolda her bir vatandaşımızı kategorize etmeden, Türk, kūrt, alevi, o, bu, su demeden, doğulusu batılısı, kuzeylisi, güneylisi her bir ferdin bu güzide şehrimizin asli birer unsuru olduğunu dile getireceğiz; sözde değil özde yurtsever vatandaşlık başlığıyla Manisamızın her bir ferdini kucaklayacağız; ihalelerle köşe dönme hayalini kuranlarla değil, ahlaklı siyaseti hizmetle buluşturanları vitrine taşıyacağız. Selçuk Özdağ markası ve tecrübesi ile Manisalı hemşerilerimizin gönlünde zaten taht kurmuş bir isimdir. Vatandaşlarımıza Selçuk Özdağ vekilimizi emanet edeceğiz.

Bundan sonra bu şehirde sadece projeler konuşulacak. Sosyal barış ve hizmette adalet konuşulacak.
Sadece konuşulmakla kalmayacak, hemşerilerimizin gönlüne taht kurulacak.’ dedi.

YORUM YAP