DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Yasemin Yıldız: Engellilere sevgisini haykıran bir Valimiz var

Yayınlanma Tarihi : Google News
Yasemin Yıldız: Engellilere sevgisini haykıran bir Valimiz var

Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Manisa Valisi Enver Ünlü’nün engelsiz yürek taşıdığını belirterek, “Engellisine bu kadar sevgi seli ile yaklaşan ve sevgisini haykıran Valimize şükranlarımızı sunarız” dedi.

HABER MERKEZİ- Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Manisa Valisi Enver Ünlü’nün engelsiz yürek taşıdığını, engellilere sevgi seli ile yaklaştığını ve sevgisini haykırdığını ifade ederek, önce tayini gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, sonra Manisa’ya gelen Enver Ünlü’ye teşekkür etti. Başkan Yasemin Yıldız, duygu ve düşüncelerini şöyle ifade etti:

“Manisa’ya Sayın Valimiz Enver Ünlü’yü tayin eden Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a çok teşekkür ederiz. İyi ki Devlet büyüğümüzü Manisamıza göndermişsiniz, Allah yer gök sizden razı olsun. Devletimizin mülki amiri, Manisamızın mülkü amiri, ev sahibimiz Sayın Enver Ünlü Valimizi övmekle bitiremeyiz. Çünkü makam ve mevkisinin büyüklüğünden öte engelsiz yürek taşıyan bir Valimiz var. Engellisine bu kadar sevgi seli ile yaklaşan ve sevgisini haykırarak bizlere söyleyen, iyi ki varsınız diyen bir Vali bize nasip oldu. ‘Bizim özelimizsiniz, kalbimizsiniz’ diyen, güzel sözleri ve davranışları ile bizleri motive eden Valimize şükranlarımızı sunarız. Kıymetli Valimiz, kıymetli Devlet büyüğümüz, siz de iyi ki varsınız. Bu güzel sözlerinizle kalbimizi, gönlümüzü fethediyorsunuz, sizi çok ama çok seviyoruz, gelen gideni aratır derlerdi, biz aramıyoruz. Engellilerle kucaklaşarak, engellilerimizi severek, öperek karşılıyorsunuz ve bu davranışlarınızla, yüce gönüllülüğünüzle dualar alıyorsunuz. Eşiniz hanımefendi Sayın Sema Ünlü’nün de arkaşlarımıza sıcak duygularla sarılması bizleri çok mutlu etti. iyikilerimiz, iyi ki varsınız, şükranlarımızı sunarız. Kıymetli Devlet büyüklerimiz, büyüklük bu demektir, makam mevki gelip geçici. Manisa Bedensel Engelliler Dernek Başkanı olarak da ne kadar başarılı çalıştığımızı her programda, her davette söylüyor, bizden övgüyle bahsediyorsunuz, biz de her konuda size minnettarız. Her mısrayı duygulanarak yazıyorum, emin olun eksiği var fazlası yoktur ve özellikle her programa derneğimize postayla özel davetiye gönderdiğiniz için şükranlarımızı sunarız.”

YORUM YAP