DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

AİLE BAKANLIĞI’NDA FETÖ İZİ TAMAMEN SİLİNDİ Mİ?

Yayınlanma Tarihi : Google News

Türkiye bir büyük beladan, Devlete paralel olarak yapılanan terör örgütünden kısmen de olsa kurtulmasaydı, bugün çok daha farklı bir ülkede yaşıyor olacaktık.

Bu yolda canını verenlere, makamından, koltuğundan olanlara, kariyerini, maaşını, ekmek parasını kaybedenlere, mücadele veren ve vermeye devam edenlere selam olsun.

FETÖ sadece askeriye, emniyet ve adalet yapılarına sızmakla kalmadı, sağlık ve eğitimde de örgütlenerek körpe beyinleri yıkadı, ballı makamlara oturttu, kaynakların akışını kendine çevirdi, rantı hortumladı.

FETÖ henüz FETÖ olarak kabul edilmezken, herkes FETÖ’ye Hoca Efendi derken, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı içindeki bu terör örgütü yapılanmasını ‘Çete’ olarak adlandırıp, yasa dışı eylemlerini, yönetmeliklere aykırı uygulamalarını yıllarca yazdım, anlattım, ilgili müfettişlere bilgi verdim.

Aile Bakanlığı içindeki FETÖ militanları, farklı görüşten olsa da onlara boyuneğen ve gözyuman çoğu Sosyal Hizmet Uzmanı ve meslek elemanı olan onursuz personelle, bizim maaşlarımızdan kesilen vergilerden oluşan ve fakir fukaraya dağıtılması gereken paraları ne yazık ki sahte evrak ve belgeler düzenleyerek kendi cemaat üyelerine dağıttı, büyük kısmını da kendi kasasına yükledi.

Anayasaya aykırı olarak ‘Korunmaya Muhtaç Engelli’ hizmetlerini özelleştirdi, olmadığı iddia edilen TBMM ayağı ile bu uygulamayı yasalaştırdı, Devlet muhtaç engelliye bakım işinden elini ayağını çekti, bu işi uzmanı olmayan eğitimsiz, cahil taşerona devretti, bir de üzerine her engelli için, her ay iki asgari ücret tutarında para verdi.

Muhtaç engellilere sözde hizmet veren bakım merkezlerinin büyük bölümü;
– FETÖ’cü veya onlara haraç veren taşerona kurduruldu,
– binaların büyük bölümü yönetmeliklere aykırı ucube binalardı,
– sahte hemşire ve bakıcılar çalıştırılıyordu,
– belgesi olan, ama işe gitmeyen bankamatik memurları vardı, -engellilerin üzerine fazla ilaç yazdırıp SGK’yı dolandırıyorlardı,
– hatta engelli olmadıkları halde onay verilen cemaate yakın kişiler bu kurumlarda otel hizmeti alır gibi yaşatılıyordu.
– Aile Bakanlığı içinde müdür, müdür yardımcısı, şube müdürü gibi yönetici olanlar eş, dost ve akrabalarının adına bu yerleri açıyordu, bu nedenle denetim de yapılmıyordu,
– Engelliler personel yetersizliği, sahte hemşireler ve işin uzmanı olmayan taşeron nedeniyle çok acılar çekiyor, zulüm görüyor, yaralanıyor ve ölüyorlardı.

Dı’lı geçmiş zaman kullanıyorum diye bugün bunlar yaşanmıyor sanılmasın.

Halen bu durum devam ediyor, Cumhurbaşkanı, yetkili ve ilgililere tekrar tekrar duyuruyorum.

Durdurun bu engelli zulmünü, FETÖ Aile Bakanlığı’ndan elini çeksin.

Türk milletinin kaynakları bu teröristlere gitmesin.

YORUM YAP