DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

BEYAZ TÜRK PİTBULL SEVER (!)

Yayınlanma Tarihi : Google News

Beyaz Türkler, Türkiye’deki şehirli seçkin sınıfı, bir kısım askeri, sivil bürokratı, memur kesimini ve aydınları anlatan bir tanımlama olarak yakın tarihte karşımıza çıkmıştı.

Uzun süre aslı var mı, yok mu diye tartışıldı, sonra gereksiz ve anlamsız olduğu anlaşılmışken, önceki gün yaşanan üzücü bir olay sonrasında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden ortaya kondu.

4 yaşındaki Asiye Ateş babasının kapıcı olarak çalıştığı sitenin bahçesinde oynarken Pitbull cinsi köpeklerin saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan devreye girerek Asiye’yi Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne sevk ettirerek tedavisini Türkiye’nin ilk yüz ve çift kol naklini yapan Prof. Dr. Ömer Özkan ve ekibine emanet etti.

Asiye’nin babası Hüseyin Ateş, “Şu anda işimden kovuldum, çünkü Pitbullar patronumun köpekleri, şimdi evimden de taşınacağım, İnşallah kızım sağlığına bir an önce kavuşur, Devletime güveniyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayvanların korunup gözlenmesi adına takdir edilen, ancak Pitbull cinsi köpekler ile Beyaz Türkler arasında kurduğu bağlantı nedeniyle kafa karışıklığına neden olan açıklaması şöyle oldu:

“Belediyeler bu konuda üzerine düşeni yapmalı, barınaklar yeterli ve nitelikli olmalı, tabii ilginç olan bir şey var, bu köpekler parası bol olanların köpekleri, hiç bir dertleri yok, O yavru orada paramparça oluyor, onlar babasını nasıl kandırırız, bunun gayreti içindeler, bunların da bedelini ödeyeceksiniz, Beyaz Türkler hayvanlarınıza sahip çıkın.”

Dedesi Kuvayı Milliyeci, babası Başbuğ Mustafa Kemal Atatürkçü bir Türk vatandaşı ve 33 yıllık gazeteci olarak gitmediğim, görmediğim yer kalmadı, kendini Beyaz Türk olarak tanımlayan bir kişi bile görmedim.

Cumhurbaşkanımızın Beyaz Türk olarak tanımladığı kişiler hali vakti yerinde, orta gelirli, marka olmuş semtlerde ikamet eden, normal bir yaşam süren Türklerse, onlardan başta AKP, MHP olmak üzere CHP, İYİ Parti ve diğerlerinde, bunlara bağlı kamu ve belediye kuruluşlarında yöneticilik yapan çok var.

Ayrıca Beyaz Türk diye bir tanım varsa, aslında bu tanım içinde Beyaz Kürt, Beyaz Laz, Beyaz Çerkez, Beyaz Süryani’yi de kapsar.

Beyaz Türk, Kürt, Çerkez, Süryani ve diğerlerinin daha çok fino türü veya benzeri köpekleri ve cins kedileri tercih ettiklerini herkes bilir.

Ve herkes şunu da bilir; Türkiye’de yasa dışı ve kontrolsüz olarak Pitbull cinsi köpek üretenler, besleyenler, sokaklarda gezdirip hava atanlar, onun bunun üzerine salıp gülüp eğlenenler, alım satımını yapanlar, dövüştürerek bahis oynatanlar ‘Psikopat’, ‘Sadist’, ‘Duygusuz’, ‘Ruhsuz’, ‘Şahsiyetsiz’, ‘Şerefsiz’ gibi tanımlarla anılan kişilik bozukluğu yaşayan bireylerdir.

Bu psikopatların beyazı siyahı, Türkü Kürdü, Müslümanı Hristiyanı olmaz.

YORUM YAP