DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TERÖRİSTAN

Yayınlanma Tarihi : Google News

Dünyada başka örneği az bulunur, herkesin birbirine terörist gözüyle baktığı bir ülke oldu Türkiye.

Geçmişte padişahcılarla cumhuriyetçilerin birbirine hain dediğini biliyoruz, daha sonrasında Atatürkçülerle islâmcıların ve çok yakın geçmişte sağcılarla solcuların birbirini vatan hainliğiyle, yani teröristlikle suçladığını çok net hatırlıyoruz.

Günümüzde ise iktidar yöneticileri TBMM’de grubu bulunan, milletvekili ve hatta meclis başkanlığı yapan HDP’yi PKK’nın meclisteki uzantısı olarak suçluyor, terörist parti olduğunu iddia ediyor.

Oysa aynı iktidar yöneticileri bu iddialarından bir kaç yıl önce PKK terör örgütü yönetici ve militanlarıyla türküler söylemiş, halaylar çekmişti.

Aynı AKP ve bugünkü ittifak ortağı MHP, karşı ittifak partilerini HDP yandaşı olmakla ve haliyle teröriste yardım ve yataklık yapmakla suçluyor.

Muhalefet partilerinin yöneticileri de AKP iktidarını, terörist hizbullahçılarla kolkola olduklarını iddia ettikleri HÜDAPAR ile yakınlaşmakla suçluyor.

Düşünün 40 yıl boyunca ülkemizin her köşe başına Devlet’ten ruhsat alarak okul, dersane, yurt yapmış bir cemaatin terör örgütü olduğu ortaya çıktı, Hocaefendi diye hitap edilen liderine de artık teröristbaşı deniyor.

Bugün ki Anayasamıza göre Türkiye Cumhuriyeti Kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile şehit ve gazilerimize hakaret etmenin terörist bir eylem olduğunu herkes bilir.

Bir fesli kadir vardı, rahmetli oldu, Atatürk’e zerre sevgi duyana düşman olduğunu söylerdi, hatta bu kişi keşke Yunan galip gelseydi de bu günleri görmeseydim diye iç çekerdi.

Kara çarşaflı bir kadın gazeteci de 50’ye yakın Atatürkçü, laik ve sosyal demokrat komşusunu not aldığını, günü geldiğinde onları öldüreceğini bir televizyon programında gülen bir yüz ifadesiyle anlatmıştı.

Bir MHP lideri var ki her konuşmasına birlik ve beraberlik kelimesiyle başlayıp ani bir manevrayla konuşmasının neredeyse tamamını zillet, illet, hain, terörist kelimeleriyle sürdürüyor.

Herhalde dünyanın hiç bir ülkesinde, hangi görüşten olursa olsun, hiç bir lider, rakiplerine ve rakiplerinin destekçilerine, nihayetinde kendi yurttaş ve vatandaşlarına bu kadar açık, net ve aşağılayarak terörist demiyordur.

Şu an hepimiz herkesin terörist olduğu bir toplumda yaşıyor hissine sahibiz.

Sanki Türkiye’de değil de Teröristan’da yaşıyor gibiyiz.

YORUM YAP