DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TÜRK İTTİFAKI HAREKETİ MANİSA’DA

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
TÜRK İTTİFAKI HAREKETİ MANİSA’DA

Halkın istediği Cumhurbaşkanı’nı belirlemek için Türkiye genelinde çalışma yapan Türk İttifakı Hareketi üyeleri Manisa’da basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haber: Nezih VAROL

Halkın istediği Cumhurbaşkanı’nı belirlemek için Türkiye genelinde çalışma yapan Türk İttifakı Hareketi yöneticileri Manisa’da basın mensuplarıyla bir araya geldi. Oluşum yöneticilerinden gazeteci Taner Özgür, programa davet çağrısında ve açılış konuşmasında, “Yüce Türk Milleti’ne çağrımızdır; Mazlumun, masumun ve mağdurun sesi olabilmek, umutsuz azınlıkların ümidi olabilmek, dünyaya nizam, devletlere adalet, insanlara hürriyet sağlamak için, Kuvayi Milliye Ruhu ile hakkın batıla karşı zaferi için hep birlikte mücadele etmek adına yaptığımız ve bundan sonra il il gezerek yapacağımız ‘Halk İstişaresi’ toplantılarımıza herkes davetlidir, hepinizi aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır. Yaşasın Vatan, Yaşasın Türk Milleti” dedi.

Toplantıda daha sonra kürsüye çıkan Türk İttifakı Hareketi Grup Sözcüsü Av. Tarcan Ülük, amaçlarının bir siyasi oluşum olmadığını, erken veya zamanında gerçekleşecek seçimde halkın istediği Cumhurbaşkanı’nın belirlenmesi ve halkın istediği adayın desteklenmesi için çalışma yapmak olduğunu ifade etti. Tarcan Ülük, bunun için Türkiye genelinde bir çok ilde halkla ve basın mensuplarıyla buluşacaklarını, amaçlarını anlatacaklarını, işinin uzmanı ekip üyeleriyle halkın görüşünü tespit edeceklerini söyledi. Ülük, “Bizim amacımız halkın nasıl bir Cumhurbaşkanı istediğini, kimi istediğini, beklentisini öğrenmek ve halk kimi istiyorsa o adaya destek vermektir, bunun için işin uzmanlarından oluşan bir ekip kurduk, gerçekçi ve bilimsel temele dayanan araştırmalar yapacağız, halkın kimi istediğini onlardan öğreneceğiz. Olası erken seçim Mayıs ayı gibi gerçekleşebilir, ya da zamanında yapılır, bundan ziyade halkımızın nasıl bir Cumhurbaşkanı istediğidir. Onların aklında Cumhurbaşkanı kriterleri içinde neler var? Biz bunu öğreneceğiz” dedi.

YORUM YAP