DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİ BABACAN OLACAK

Yayınlanma Tarihi : Google News

Kim ne derse desin Türkiye’nin geleceğinde Ali Babacan olacak.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan bunun ip uçlarını zaten hep veriyordu.

Bir ülkenin yöneticiliğine giden yolda liderin eğitimi, bulunduğu makamları, o makamlardaki hizmetleri ve başarıları, verdiği tepkiler, olaylar karşısındaki duruşu, aldığı kararlar, rizikolar ve bu rizikoları göğüsleyebilmek, sürdürebilmek, sonuca ulaşmak, tüm bunlar için gerekli özgüven ve geniş kitlelere güven verme yetisi çok önemlidir.

Ayakları yere basan, önünü gören, hedefleri net, planı, programı belli, çözüm odaklı, popülist söylemlerden uzak sadece reel hedefleri ortaya koyan bir lider karakteri çiziyor Babacan.

Tüm bu özellikleri nedeniyle de kurduğu partisiyle kısa sürede ekibini oluşturdu, 81 ilde örgütlendi, yola beraber çıktıkları ile yolda bulduklarını kaynaştırdı, temeli sağlam, güçlü, güvenilir bir parti yapısı oluşturdu.

Nihayetinde elinde ansiklopedik bir programla Ankara Kapalı Spor Salonu’nda DEVA ailesinin büyük buluşmasıyla Türkiye’nin karşısına çıktı, eylem planlarını açıkladı, Beştepe Sarayı’nı salladı.

Ve Babacan Ankara’da adeta devleşti.

Ankara Buluşması’nda 4 bin 500 kişilik Ankara Kapalı Spor Sarayı dolup taştı, partililer salonun ortası ve dışında büyük kitle oluşturdu, yaklaşık 10 bin kişi Babacan’ı günün erken saatlerinden itibaren bekledi.

Türkiye’nin 81 ilinden gelen partililerin “Vur vur inlesin Erdoğan dinlesin” sloganlarıyla salona giren DEVA Lideri Ali Babacan, Türkiye’yi düşülen çıkmazdan nasıl kurtaracaklarını tek tek anlattı.

AK Parti’nin ideallerinden vazgeçenin kendileri değil, Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyleyerek konuşmasına başlayan Babacan, “Bu ülkenin insanlarını tarihinde görülmediği kadar yoksulluğa itiyor, kendisine karşı olan herkesi cezalandırıyor, ülkeyi terk etmelerini istiyor, KHK’larla eziyet ediyor” dedi.

Babacan artık DEVA Partisi’nin olduğunu, o nedenle hiç bir şeyin eskisi gibi olmayacağını belirterek şunları söyledi:

“Biz bir kral gitsin yerine başka kral gelsin derdinde değiliz, birlikte, uzlaşarak yönetmek istiyoruz, adil olmayı şiar edinmiş, demokratik olmayı hedef edinmiş bir partiyiz, biz Türkiye’nin yarınlarında birlikte olmayı, birleştirici olmayı düşünen bir partiyiz. Türk, Kürt, Arap, Alevi, Sünni, Müslüm, Gayrimüslüm önemli değil, eşit vatandaşlık ilkesini benimsedik, bu ülkeyi biz birleştiriyoruz, hep beraber Türkiyeyiz, siz bu ülkeyi ayrıştırıp sonra demokrasiden söz edemezsiniz. Bakın 7 bölgeden 81 ilden herkes burada.”

Evet, Babacan bağıra bağıra geliyor.

Ben büyük Ankara buluşmasında, Ankara Kapalı Spor Sarayı’nda, halkın sarayında, Beştepe Sarayı’nı yıkacak bir güç, büyük bir enerji, birlik ve beraberlik gördüm.

Pek çok anket sonucunun DEVA Partisi’nin oy oranını yüzde 2 olarak gösterdiğini görüyorum!

Hadi oradan, ben sizin yandaş sonuçlarınıza değil, gözümle gördüklerime inanırım.

YORUM YAP