DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

‘AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhafet mi ettik?’ dedi, ihraç edildi!

Yayınlanma Tarihi : Google News
‘AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhafet mi ettik?’ dedi, ihraç edildi!

Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, MHP’den ihraç edildi. İhraç sonrası bir açıklama yapan Enginyurt, “İhraç edenler! Bir gün sıra size de gelir” şeklinde tweet attı.

Eski MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, parti üyeliği sırasında AK Parti’lere hitaben, “Her yerde yok sayıyorlar” demişti. ”Bu arkadaşlar bizi hiç, yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar.”

Enginyurt o günkü paylaşımında Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin fındık rekoltesini beklenenden yüksek açıkladığını savunmuş ve“Tarım Bakanı bugün fındık üreticisine ihanet etmiştir” demişti. Bakan ziyaretinde de kendilerinin davet edilmediklerini söylemişti.

Enginyurt, 19 temmuz’da basına düşen açıklamasında şunları söylemişti:

“Tarım bakanı ne istiyorsun sen bizden? Niye davet etmiyorsun bizi? AK Partililer niye çağırmıyorsunuz bizi. Ne yaptık size? Muhafet mi ettik? Her yerde savunuyoruz, her yerde anlatıyoruz. Cumhur İttifakından başka bir şey söylemiyoruz. Biz her söze başladığımızda Sayın Cumhurbaşkanı diye başlıyoruz. Ama bu arkadaşlar bizi yok sayıyorlar. Her yerde yok sayıyorlar. Belediyelerde, sokakta, siyasette yok sayıyorlar. En son bugün tarım bakanı… Biz anlatamıyor muyuz projeleri. Muhalefet mi ettik size?”

Eski MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt’ un bu tepkisi önce kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilmesine ve ardından partisinden ihraç edilmesine neden oldu.

 

 

YORUM YAP