DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

DEVA Partisi İl ve İlçe Kongrelerini hızla gerçekleştiriyor

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
DEVA Partisi İl ve İlçe Kongrelerini hızla gerçekleştiriyor

DEVA Partisi İl ve İlçe Kongrelerini hızla gerçekleştiriyor. DEVA Partisi Manisa Yunusemre İlçe Başkanlığı’nın 1’inci Olağan Kongresi hafta sonu Esnaf ve Sanatkarlar Sosyal Tesisleri’nde yapıldı. Tek liste olarak gerçekleşen kongrede daha önce atamayla göreve gelen mevcut Başkan Uğur Kıraloğlu ve ekibi oy birliğiyle seçildi.

Haber: Nezih VAROL

Kongrede konuşma yapan İl Başkanı Prof. Dr. Süreyya Sakınç 77 il ve 500 ilçede örgütlendiklerini belirterek, “Partimiz ülkeye deva olmaya geliyor, Türkiye misyonunda ve vizyonunda demokrasi ve atılımın adıdır DEVA Partimiz. Vatandaş yönetime katılmak istiyor, aynı zamanda denetime de katılmak istiyor; vatandaş hor görülmek istemiyor, hukuk, adalet, demokrasi ve eşitlik istiyor. Genel Başkanımız Ali Babacan ilkeli, dürüst ve çözüm odaklı bir siyasi anlayışı temsil etmektedir” dedi.

Daha sonra konuşan Yunusemre İlçe Başkanı Uğur Kıraloğlu da şunları söyledi: “Yönetim bir kişinin ve yakın çevresinin anlık kararlarına bağlı hale geldi, yabancı ve yatırımcı iş insanlarının Türkiye’ye güveni kalmadı, çünkü adalete, hukuka güvenleri kalmadı, artık yatırım yapmak istemiyorlar, hem de asgari ücret çok düşük olduğu halde, maaşlar azalıyor, ama marketlerde fiyatlar yükseliyor, partimiz tüm bu sorunları çözmek, güven kazanmak için kuruldu.”

Toplantıya katılan Kurucular Kurulu ve Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Demitaş da bir konuşma yaparak şu ifadelere yer verdi: “Ortak akla çok önem veriyoruz. Dünyada Ali Babacan dendiğinde dürüst kişiliği ve üst düzeyde ekonomistliğiyle tanınıyor, biliniyor. Partimiz güçlendirilmiş parlamenter sistemle, tek adamlıktan ve ahbap çavuş ilişkisinden uzak kalarak sorunlara deva olacaktır”.

YORUM YAP