DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ETKİNLİK-SEN YARINDAN UMUTLU

Yayınlanma Tarihi : Google News
ETKİNLİK-SEN YARINDAN UMUTLU

Etkinlik-Sen Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, bir dizi ziyaret için geldiği Manisa’da, “Hızla birleşiyor ve büyüyoruz, her şey güzel olacak” dedi.

Haber: Nezih VAROL

Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası (Etkinlik-Sen) Genel Başkanı Ali Koray Özandaç, bir dizi ziyarette bulunmak için Manisa’ya geldi, Manisa İl Başkanı Yalçın Taşdemir ve yönetim kurulu üyeleri tarafından güzel bir organizasyonla karşılandı. Toplantıda konuşan Genel Başkan Ali Koray Özandaç, Manisa’da sektörün bileşenleriyle bir araya gelmekten çok mutlu olduğunu söyledi. Özandaç, “İlk defa pandemiyle kuruluşunu gerçekleştiren etkinlik sektörünün temsilcisi bir işveren sendikası olarak Tüm Etkinlik Sektörü İşveren Sendikası yurt çapındaki yapılandırmasını sürdürüyor. Şu anda 500’e yakın üyemizle 81 ilde faaliyet gösteren temsilciliklerimizle teşkilatlanmayla devam ediyoruz” dedi.

Pandemi sürecinin çok ağır geçtiğini kaydeden Özandaç, açıklamasını şöyle sürdürdü: “Pandemi süreci bizim için ağır geçti. 1,5 yıla yakın bir süredir hala eksiklerimizi telafi etmeye çalıştığımız bir süreci geride bırakmış olmanın sevinci içerisindeyim. Bir musibet bir hayra sonuç verdi. Etkinlik sektörü ilk defa burada olduğu gibi bir masa etrafında paydaşlarıyla bir araya geldi. Mücadelemiz sürüyor, hala kapanma riski var, hala endişeli bir şekilde işlerimizi, hayatımızı devam ettirmeye çalışıyoruz. Ağırlaşan hayat şartları, tüketicinin gelir kaybının ister istemez bize verdiği bu olumsuz etkiye rağmen biz birlikte olarak mücadelemizi sürdüreceğimizi, olumsuzluklara karşı nasıl direnç göstereceğimizi birlikte tartışıyor ve konuşuyoruz. Umarım hem sektötümüz, hem de sektörümüzden ekmek yiyen işverenlerimiz ve aileleri için her şey daha güzel olacak.”

YORUM YAP