DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: ‘Vatandaş işsizlikten kırılıyor. İktidar işsizlik azaldı diyor.’

Yayınlanma Tarihi : Google News
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: ‘Vatandaş işsizlikten kırılıyor. İktidar işsizlik azaldı diyor.’

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Partisinin Balgat Eğitim Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi.

Avukatların Savunma Yürüyüşü’ne ilişkin değerlendirmesinde ”Kimse unutmamalı ki adalet herkese lazım. Yürüyüş bir anayasal haktır. Yarın bu haklardan bugün iktidar olanlar da muhalefete düştüklerinde yararlanmak isteyebilir. Tabi akıllarından muhalefet konusu hiç geçmiyor olabilir. Bu sefer de iktidarda kalabilmek için her yolu deneyebilirler. Bu engellemeleri doğru bulmadığımızı ifade etmek istiyorum” dedi.

Temel Karamollaoğlu şöyle devam etti: ”Biz şahsen çoklu baro tartışmalarını doğru bulmuyoruz. Yani burada da bir kamplaşma meydana gelecekse, farklı barolar farklı türküler söylemeye başlayacaklarsa, yandaş baro, karşıt baro gibi durumlar ortaya çıkacaksa bizim bugüne kadar ısrarla üzerinde durduğumuz kutuplaşma burada da meydana gelebilir. Bir düzenlemeye ihtiyaç var mı? Onun da var olduğu kanaatindeyiz. Baroların yönetiminde farklı düşünce ve kanaatte olan kesimlerin de temsilcilerinin bulunabileceği bir düzenleme yapılmalı.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: ‘Vatandaş işsizlikten kırılıyor. İktidar işsizlik azaldı diyor.’

Son dönemde tartışmaların odağında bulunan liyakatsiz atamaları da eleştiren Karamollaoğlu, şöyle devam etti:

“Bir tayinde bulunulacaksa o işin ehli o işe getirilmelidir. Bu iktidar en çok bu noktada zaafa uğruyor. Hadiseleri ters düz edip, meseleleri tersten okutarak fotoğrafı başka gösteriyor. Vatandaşlara gösterdikleri fotoğraf bu değil. TÜİK’te 10 bölge müdürü değişti. Vatandaş işsizlikten kırılıyor. İktidar işsizlik azaldı diyor. Allah akıl versin demekten başka bir şey diyemiyoruz. Gerçekleri gizleyerek, ülkenin problemlerini çözemezsiniz. Vatandaşın iktidara güveni kalmadı. Bunu göremezseniz tedbir alamazsınız. Bunun size zararı olur. Şimdi, bu güveni kaybettikleri için seçim de kaybedersek iktidarda nasıl kalırız sevdasına düştüler. Korkunun ecele faydası yok. Siz kahramanlık türkülerini ne kadar söylerseniz söyleyin tarih gerçekleri yazar.”

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ekonomik konulara ilişkin açıklamalarında da ”soruyorum, bütçeden faize ne kadar para verdiniz. 18 yıldır faize ödenen para 1 trilyon 400 milyar lira olmuş. Bugünkü bütçenin iki misli ediyor ” dedi.

 

 

YORUM YAP