DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Selçuk Özdağ: ‘Seninleyiz Sevgili İzmir’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Selçuk Özdağ: ‘Seninleyiz Sevgili İzmir’

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ İzmir Seferihisar merkezli meydana gelen ve 6.6 şiddetindeki depremin ardından”Seninleyiz Sevgili İzmir” başlıklı yazı kaleme aldı.

Yazısında depremde dua eden vatandaşlara yönelik vurguda bulunan Özdağ, “İzmir, iktidara oy vermedi diye çok hırpalandı, çok aşağılandı. Onu İslam ve Türklük çerçevesinin dışına çıkaranlar oldu. O İzmirlinin dün depremde gösterdiği tepkiyi görenler geçmişte söylediklerinden utandılar mı bilemem.” ifadesinde bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Selçuk Özdağ’ın enpolitik’te kaleme aldığı “Seninleyiz Sevgili İzmir” adlı köşe yazısı şu şekilde;

SENİNLEYİZ SEVGİLİ İZMİR

İzmir’imiz büyük bir deprem geçirdi, yıkılan evler, ölen insanlarımız var. Vatanın her köşesi bizim için değerli ve azizdir. İzmir, iktidara oy vermedi diye çok hırpalandı, çok aşağılandı. Onu İslam ve Türklük çerçevesinin dışına çıkaranlar oldu. O İzmirlinin dün depremde gösterdiği tepkiyi görenler geçmişte söylediklerinden utandılar mı bilemem. Çünkü yüzsüzlüğü, arsızlığı meşrep haline getirenler utanmayı bilmezler. Depremde kapı arasında kalıp kelime-i şahadet getiren o genci veya evinde besmele çeken hanımı, evler yıkılırken Allah’a sığınanları bilmem gördünüz mü? Ya Buse kızın imdat diye yalvaran çığlıklarını? İşte İzmir budur, Türkiye’de budur. Sevgili İzmir, bütün ruhumuz, kalbimiz ve dualarımızla seninleyiz. Acın acımızdır, yaran yaramızdır. Sen ağlarsan biz de ağlarız, sen üzülürsen biz de üzülürüz. Yaralarını hep beraber sarmak boynumuzun borcu olsun, Binlerce defa geçmiş olsun Aziz İzmir!”

 

YORUM YAP