DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

TDED “Kitap Kahvem Projesi” tenis eğitimi başarıyla tamamlandı

Yayınlanma Tarihi : Google News
TDED “Kitap Kahvem Projesi” tenis eğitimi başarıyla tamamlandı

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği (TDED) Manisa Şubesi tarafından yürütülmekte olan ve Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Projeleri Destek Programı destekleri çerçevesinde devam eden Kitap Kahvem Projesi kapsamında tenis eğitimleri gerçekleşen dostluk maçlarıyla tamamlandı. Başarıyla tamamlanan faaliyet çerçevesinde gerçekleşen ödül programında TDED Manisa Şube Başkanı Dr. Muzaffer Yurttaş’la Proje Koordinatörü ve Manisa İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Emin Ercan masa tenisi maçı yaptı.

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi tarafından devam eden Kitap Kahvem Projesi kapsamında 22 saatlik eğitimi tamamlayan tenis tutkunu sporcuların yapmış oldukları müsabakalar nefes kesti. Müsabakalar sonunda eğitime katılan sporcu gençlere 24. Dönem Manisa Milletvekili, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Muzaffer Yurttaş ve dernek yönetim kurulu üyeleri tarafından çeşitli hediyeler verildi. Kitap kahvem Projesi kapsamında satranç ve kitap okuma etkinliği başta olmak üzere çok önemli faaliyetler devam ediyor.

Gerçekleşen eğitim ve faaliyetle ilgili açıklamada bulunan TDED Manisa Şube Başkanı Muzaffer Yurttaş, “Derneğimizin Kitap Kahve Projesi kapsamında yapılan Masa Tenisi eğitimlerine katılan öğrencilerimize, ailelerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz. Proje koordinatörümüz Mehmet Emin Ercan’a, tenis hocamıza, bugün İçin hazırlık yapan annelere ve emeği geçen herkese teşekkürler. Harika bir çalışmaydı. Daha nice proje ve faaliyetlere inşallah. Sayın Bakanımız Mehmet Kasapoğlu’na, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Yunus Öztürk ve tüm bakanlık birimlerine teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

YORUM YAP