DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Temel Karamollaoğlu: ‘Tasavvuf saraylarda, ihtişamlı binalarda oturarak hayat bulmaz.’

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
Temel Karamollaoğlu: ‘Tasavvuf saraylarda, ihtişamlı binalarda oturarak hayat bulmaz.’

Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu, “İnsanları aldatmak isteyenler her kılığa girebiliyorlar bundan dolayı hem tasavvuf erbabının hem diyanetin bir takım adımlar atmasına ihtiyaç var” dedi.

Temel Karamollaoğlu, partisinin haftalık değerlendirme toplantısında açıklamalarda bulundu.

‘Kredi borcunu ödeyemeyen 280 bin öğrenciye haciz uygulandı.’

AK Parti ekonomi politikasına eleştirilerde bulunan Karamollaoğlu,

”Genç nüfusumuz gelecekten ümitsiz! Bundan dolayıdır ki; gençlerimizin büyük bir kısmı, ‘kendi memleketlerinde yaşayacaklarına, yurtdışında yaşamayı tercih ettiklerini’ ifade ediyorlar.” dedi.

”Türkiye’de 20–24 yaş grubu için işsizlik oranı yüzde 23,8. 2019- 2020 eğitim öğretim yılında mesleğine kavuşamayan öğretmen sayısı yarım milyon. 5 milyon öğrenci de kredi borçlusu durumunda. Kredi borcunu ödeyemeyen 280 bin öğrenciye haciz uygulandı. Şimdi böyle bir atmosferde gençlerimiz nasıl mutlu olsun? Gençlerimiz nasıl bu ülkede yaşamak istesin?” ifadesini kullandı.

‘Kutuplaşmayla Türkiye’nin problemlerini çözmek mümkün değil’

Türkiye’de kutuplaşmaya değinen Karamollaoğlu, “Türkiye’de kutuplaşmanın zirveye çıktığı bir noktada. Meselelerin müzakere edilemediği bir ortamda. Farklı fikirlerin hainlikle itham edildiği bir ortamda Türkiye’nin problemlerini çözmek mümkün değil.’ dedi.

‘Tasavvuf saraylarda, ihtişamlı binalarda oturarak hayat bulmaz.’

Karamollaoğlu,”İnsanları aldatmak isteyenler her kılığa girebiliyorlar bundan dolayı hem tasavvuf erbabının hem diyanetin bir takım adımlar atmasına ihtiyaç var” hatırlatmasında bulundu.

”İslam’ın özünün yaşanmasıdır, güzel ahlaktır, mahviyet sahibi olmaktır. Tasavvuf saraylarda, ihtişamlı binalarda oturarak hayat bulmaz.” dedi.

Karamollaoğlu 9 Eylül’ü hatırlattı 

Karamollaoğlu, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü ilişkin, “9 Eylül 1922’de ülkemizi işgal eden düşman kuvvetleri İzmir’den denize dökülmüş, bu coğrafyanın bağımsızlığı tescillenmiştir. Bu tarihi gün ülkemiz ve İslam coğrafyasında emelleri olan emperyalizme ve ırkçı siyonizme her daim hatırlatılmalı, bağımsızlık konusunda asla taviz vermeyeceğimiz unutulmamalıdır.” dedi.

YORUM YAP