DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

Türk Otomobilinin yerli ve milli gururuna tekstilciler de katkıda bulunmaya hazır

Yayınlanma Tarihi : Google News
Türk Otomobilinin yerli ve milli gururuna tekstilciler de katkıda bulunmaya hazır

İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB )Başkanı Ahmet Öksüz, ‘Türk tekstilcileri olarak yerli ve milli otomobilimizi tüm tekstil aksamlarıyla donatmaya hazırız.’ dedi.

Ahmet Öksüz, basın bildirisinde, ‘Tekstil ve hammaddeleri sektörü olarak ülkemize katma değer yaratacak her adımın destekçisi olmaya devam edeceğiz.’ ifadelerini kullanarak, ‘TÜRKİYE’NİN GURURUNA TÜRK TEKSTİLİ YAKIŞIR’ sloganını hatırlattı.

”Türkiye’nin gururuna Türk tekstili yakışır. Biz de Türk tekstilcileri olarak yerli ve milli otomobilimizi tüm tekstil aksamlarıyla donatmaya hazırız. Tekstil ve hammaddeleri sektörü olarak ülkemize katma değer yaratacak her adımın destekçisi olmaya devam edeceğiz.

Ülkemizi dünya arenasında temsil edecek yerli otomobilimiz için ilk adımı atan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mustafa Varank’a, tüm paydaşlara ve çalışmalarını hız kesmeden sürdüren mühendislerimize bize bu gururu yaşattıkları için şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.

 

YORUM YAP