DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KULA’YA HAYRAN KALDI

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
ÜNİVERSİTELİ GENÇLER KULA’YA HAYRAN KALDI

Üniversitelerde bu yıl yüzyüze eğitimin başlamasıyla Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde (MCBÜ) eğitim görmek üzere farklı ülke ve şehirlerden gelen öğrenciler, hafta sonunda dünyaca bilinen Salihli’deki Sardes ve Artemis örenyerleri ile Kula’yı gezdiler.

Haber: Nezih VAROL

Üniversitelerde bu yıl yüzyüze eğitimin başlamasıyla Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde (MCBÜ) eğitim görmek üzere farklı ülke ve şehirlerden gelen öğrenciler, Yeşilay Manisa Şubesi Celal Bayar Üniversitesi Genç Yeşilay Topluluğu Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ve Manisa Fotoğraf Derneği MAFOD işbirliği ile hafta sonunda dünyaca bilinen Salihli’deki Sardes ve Artemis örenyerleri ile Kula’yı gezdiler. Oluşumun bu kapsamda gerçekleştirdiği programda öğrenciler özellikle Kula’ya hayran kaldılar.

MHP Kula KAÇEP Başkanı Ayşe Sabuncuoğlu’nun gençlere rehberlik ettiği Kula gezisi sonrası Yeşilay Başkanvekili Tolga Yıldız yaptığı açıklamada “Zararlı alışkanlıklara karşı en ön safta mücadele eden bağımlılıklara karşı öncü ekip Genç Yeşilaycılarımız Manisamıa çok farklı şehirlerden geldiler. Onların şehrimize olan aidiyetlerini pekiştirmek ve bu yolla yaşadıkları şehre dokunmaları için motive edebilmek amacıyla çeşitli faaliyetler düzenliyoruz. Bugün ise Manisamızın turizm potansiyeli günden güne ortaya çıkan Kula ilçemiz başta olmak üzere Salihli ilçemizde bulunan dünyaca bilinen Sardes ve Artemis örenyerlerini ziyaret ettik. Özellikle Kula’da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün öncülüğünde Kulalı büyüğümüz Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu’nun himayesi ve Kula Belediye Başkanımız Hüseyin Tosun’un vizyonuyla turizmin hızla gelişmekte olduğunu görmek üniversite öğrencilerimizi hayran bıraktı. Demirciler Çarşısı, Tarihi Kula Evleri, Jeopark, Peri Bacaları ve bunların yanı sıra lezzetli yemekleri ile Kula tekrar tekrar gelinecek bir yer olma yolunda hızla ilerliyor. Bizlere bu imkanı tanıyan tüm destekçilerimize de bu vesile ile teşekkür ederiz” dedi.

YORUM YAP