DOLAR
EURO
STERLIN
FRANG
ALTIN
BITCOIN

VOLO TÜRKİYE’DE

Yayınlanma Tarihi : Güncelleme Tarihi : Google News
VOLO TÜRKİYE’DE

Temelleri Almanya’da atılan Türkçe Rap’in yurt dışında en çok hayran kitlesine sahip solistlerinden biri olan Volo, iş görüşmeleri ve gözlem yapmak için Türkiye’ye geldi.

Haber: Nezih VAROL

Temelleri Almanya’da atılan Türkçe Rap’in yurt dışında en çok hayran kitlesine sahip solistlerinden biri olan Volo, iş görüşmeleri ve gözlem yapmak için uçakla geldiği İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda babası Eyüp Güler tarafından karşılandı. Almanya’da doğup büyüyen, müzik hayatını da bu ülkede sürdüren Rap solisti Volo, her iki dilde rap yapabildiği için geniş bir hayran kitlesine sahip.

Almanya’da yaşayan Türkler ve Alman Rapçiler tarafından takip edilen Volo’nun ünü sınırları aştığı için diğer Avrupa ülkelerinden de davet alıyor ve sahneye çıkıyor. Volo da diğer Rapçiler gibi yabancıların ve azınlıkların ezilmişliği, adaletsizlik, dışlanma, entegre olamama, anavatana duyulan özlem gibi duyguları taşıyan müzikleri, farklı ses rengi ve sahne performansıyla hayran kitlesini arttırıyor. Yıldızı Almanya’da patlasa da anavatanı Türkiye’de Rapçilerle buluşmak için büyük bir heyecan içinde olduğu gözlenen Volo’nun koşulları değerlendirmek için bir süre İzmir’de kalacağı ve ilgili firmalarla temaslar kuracağı bildirildi.

YORUM YAP